Kulttura monogrammi

Viimeiset menneet Tapahtumat

Luova riemahdus!

Raatihuoneentori Kauppakatu 32, Kajaani

Kainuun lasten- ja nuortenkulttuurikeskus Kulttura järjestää Luova riemahdus -nimisen luovan liikkeen ja sanataiteen hetken klo 13 alkaen Raatihuoneentorin Taidekatu Toivon katutilassa. Tapahtumaa ovat toteuttamassa Kultturan työntekijät sekä erityislapsille suunnatun luovan toiminnan ryhmän osallistujat Suomussalmelta. Tapahtuma on kaikille avoin.

Lasten lauantai

Raatihuoneentori Kauppakatu 32, Kajaani

11.00 Avaus – Taikamummo Pomp-pomp Pomppulinnaan MLL leikkipisteet, kirjastoauto ja Herkkukulman auto avautuvat 11.15 Taikamummon pöytäteatteria 11.45 Miska Katti -konsertti 13.00 Hei, nyt on aikaa ostoksille. Tapahtuman järjestää Kajaanin Kauppiasyhdistys.

Minun näköiseni dinosaurus

Kajaanin Kaupunginteatteri / Sissilinna Asemakatu 6, Kajaani

Sateenkaarenvärinen nukketeatteriesitys dinosaurusmaailmassa, joka on vähän erilainen kuin museoissa tai kirjoissa, mutta silti säihkyvä ja totta! Esityksessä tutustutaan Kuusauruspoikaan, joka on yhtä pehmeä kuin äiti, Vaeltajasaurukseen, joka haluaa olla kuin isä, sekä muihin sauruksiin, joilla on tilaa kasvaa juuri sellaisiksi dinoiksi kuin haluavat. Dinotarinoihin yleisön johdattavat tohisevat ihmiset nimeltään Varma ja Muuse, jotka haluavat rakentaa...