Kulttura monogrammi
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyslomaviikon toimintaa Seminaarin taidekampuksella: avoimet ovet & runo- ja kuvitustyöpaja

15 lokakuun @ 9:30 - 17:00

🍁 Seminaarin Taidekampuksella on avoimet ovet syyslomaviikolla maanantaista keskiviikkoon 14.-16.10. kello 9:30-17. Aulakahvio palvelee pieniä ja suuria asiakkaita. Piipahda kurkistamaan sisään ja kuulemaan Taidekampuksen toiminnasta. Samalla voi tulla köllöttelemään ja lukemaan Runo-olohuoneeseen ja maanantaina osallistua taidepajaan.
🍁 Maanantaina 14.10. klo 12-14:30 Kainuun lasten- ja nuortenkulttuurikeskus Kultturan runo- ja kuvitustaidepaja. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki, pienistä vanhuksiin. Runoja loihditaan hieman epätavallisin keinoin ja runon yhteyteen tehdään pieni kuvitus. Käytössä tusseja ja mustetta. Työpajassa tarvitaan lukutaitoa. Myös pienemmät voivat osallistua: oman aikuisen kanssa voi tehdä yhdessä, jos ei vielä osaa lukea. Tule koko ajaksi tai piipahda itselle sopivana hetkenä. Ohjaajana TaM Sanna Diukman.
🍁 Runo-olohuone juhlistaa rakastetun runoilija Kirsi Kunnaksen syntymän satavuotisjuhlaa. Elämyksellisessä olohuoneessa saa olla, lukea, piirtää ja värittää, leikkiä, keksiä ja kirjoittaa runoja.
Kunnaksen runot loistavat taidekampuksen aulatilassa kahden nykykuvittajan tulkitsemina: esillä on Jani Ikosen kuvia juhlakirjasta Haitulan taikahattu (Wsoy 2024) sekä Silja-Maria Wihersaaren kuvia Tiitiäisen metsästä (Wsoy 2020).
Runo-olohuone on osa Kulttuurikeskus PiiPoon koordinoimaa juhlavuoden Lasten runovallankumous -hanketta, joka Kunnaksen elämäntyön innoittamana kutsuu tutustumaan lastenrunouteen ja juhlimaan jokaiselle kuuluvaa lukuiloa eri puolilla Suomea. Näyttely on suunnattu erityisesti 0–12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen, mutta sinne ovat tervetulleita ihan kaikki!
🍁 Seminaarin Taidekampukselle on esteetön sisäänkäynti rakennuksen takapuolelta. Ovella on ovikello. Pääovella on portaat. Henkilökunta voi auttaa nostamaan esimerkiksi lastenvaunut sisälle. Jos tarvitset apua saapuessasi, voit ottaa jo ennakkoon yhteyttä taidekampus@gmail.com. Sisätiloissa voi liikkua esteettömästi. Esteetön wc. Tiloissa ei tällä hetkellä ole induktiosilmukkaa. Kahviossa voi syödä myös omia eväitä. Kahviossa on myös mikro. Työpajaan ja Runo-olohuoneeseen on vapaa pääsy.

Tiedot

Päivämäärä:
15 lokakuun
Aika:
9:30 - 17:00
Sarjat:
Kotisivu:
www.kulttura.fi

Tapahtumapaikka

Seminaarin taidekampus
Satamakatu 3
Kajaani, 87100 Suomi
+ Google Map